Bemutatkozunk

Ön  Szabó László e.v. ("ÓV-LAK" Vállalkozás) közös honlapját olvassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

A villanyszereléssel, mint kiegészítő tevékenységgel a kezdetektől fogva állunk partnereink rendelkezésére. Elsősorban karbantartási, üzemeltetési és kisebb javítási feladatok elvégzését vállaljuk. E tevékenységhez szorosan kapcsolódik a kaputelefon rendszerek kiépítése, szervizelése, karbantartása, melyet a fokozódó megrendelői igények kielégítése érdekében 2000-ben vettünk fel a Bt szolgáltatási palettájára.

 

 

 

 

 

A biztonságtechnika, mint napjaink legdinamikusabban fejlődő szolgáltatási ága, a korábbi törvényi korlátozások következtében a jövőben kerül át a cég hatáskörébe. Viszont addig sem ülünk ölbe tett kézzel, hiszen Szabó László, a társaság kültagja egyéni vállalkozóként 2001. februárja óta végzi a videómegfigyelő, rögzítő és behatolásjelző rendszerek telepítését, komplex biztonsági rendszerek üzemeltetését, karbantartását a megrendelők elégedettségével, elismerésével és bizalmával.

 

 

 

 

 

A betéti társaság az elmúlt évtizedek szakmai tapasztalataira építve folytatja tevékenységét. Mindehhez nagyon jó alapokat nyújtott az 1976-tól 1996-ig szerzett igen széleskörű szakmai tapasztalat a gyengeáramú elektronikus rendszerek, mikrohullámú lokátor-technikai berendezések, finommechanikus rendszerek karbantartásában, javításában, valamint hozzájárul ehhez a megszerzett programozói és számítástechnikai tapasztalat is.

A vállalkozás rendelkezik a törvényekben előírt működési feltételekkel, hatósági engedélyekkel, felelősségbiztosítással. Alkalmazottként is csak a munkájára igényes, a törvényekben meghatározott képesítéssekkel és engedélyekkel rendelkező egyéneket foglalkoztatunk.

 

Partnerek


 

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk u.n. sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élményért. Adatkezelési tájékoztató.

  Engedélyezem